Oglinda dezlipita la VW

0

Exista mai multe modele de volkswagen care se pare ca au o problema cu sticla de la oglinda.  Datorita incalzirii cum se repara oglinda la vwelectrice a oglinzii, sticla acesteia se dezlipeste de suportul ei. Aceasta problema este intalnita la marea majoritate a automobilelor vw. Cel mai des se intampla la passat, golf (5 si plus), jetta, si mai rar la polo.

Cum rezolvam aceasta problema?

Va trebui sa demontam mai intai sticla de oglinda. Demontatul sticlei de oglinda este un procedeu destul de complicat deoarece exista foarte multe riscuri sa spargem oglinda. Mai jos voi pune si un video in care se va arata cum se demonteaza oglinda.

Dupa ce oglinda a fost demontata, se desprinde sticla complet de suportul acesteia. Se curata/degreseaza ambele parti si se vor da ambele parti cu un adeziv. Nu recomand folosirea superglue-ului. ¬†Eu am folosit mereu prenandez, fara sa fi avut vreodata o problema. Se dau ambele suprafete cu prenandez, se lasa 10-15 minute, dupa care se lipesc. Dupa asta putem monta oglinda inapoi. Recomand sa dam cu niste /vaselina/spuma/apa… pe piciorusele care clipseaza oglinda, pentru a intra mai usor, sa nu fim nevoiti sa apasam tare pe ea, deoarece exista riscul sa o spargem.

Pentru alte intrebari, nu ezitati s alasati un comentariu.

Share.

About Author

Leave A Reply

%d bloggers like this: