Cum se schimba tema la samsung

0

Cum schimbi tema la un telefon android?

Intrebarea asta am auzit-o acum 2 seri in urma, de la sotia mea. A venit si m-a intrebat cum poate sa isi schimbe tema la telefonul ei Samsung S3. Acum ca vine iarna, dorea sa isi puna o tema de iarna. Raspunsul meu a fost rapid. “Cauta si tu pe Google Play”. S-a suparat un pic, si am zis sa ma documentez sa vad cum se schimba.

Primul raspuns aflat, a fost, ca la telefoanele android nu se poate schimba tema. O porcarie… Cum sa nu se poata? Odata ce este o tema instalata binenteles ca se poate instala si alta in locul ei. Asa ca am gasit 2 variante.

Prima varianta, in cazul in care telefonul vine cu mai multe teme din fabrica.

Una dintre schimbarile pe care le puteti face este urmatoarea. In cazul in care persoana care foloseste smartphone-ul, este de obicei, o persoana mai in varsta, si nu este obisnuita cu folosirea unui telefon inteligent, se poate schimba interfata acestuia, pentru a fi mai simplu de folosit. Cum se face aceasta?

1.Din meniul principal dam la Setari

2. Din tabul Dispozitivul Meu, dam la Mod ecran de pornire

3.Selectam Mod Simplu

4.Apasam Aplicare

5. Veti primi un mesaj care va va anunta ca modul de pornire se va schimba, apasati OK.

Acum telefonul va arata mai vechi cu cativa ani buni. Mai jos voi pune si poze cu pasii care trebuie parcursi, dar si cum arata Modul Simplu la telefoanele cu Android.

cum sa faci un smartphone mai simplu de folosit

Si cam asa arata. Pentru a reveni inapoi la tema initiala, parcurgeti aceiasi pasi.

mod simplu la android

Schimbare interfata la Samsung

Unele telefoane au mai multe teme din fabrica. De exemplu la Samsung, le avem pe cele din poza urmatoare:

teme implicite pentru samsung

Pentru a scimba tema cu una din cele din poza de mai sus, trebuie sa parcurgeti urmatorii pasi:

Metoda 1. Apasati pe Aplicatii, va duceti la Setari, alegeti Teme, va alegeti tema dorita.

Metoda 2. Apasati lung pe un spatiu gol de pe ecranul de pornire, selectati Teme, va alegeti tema dorita.

Schimbarea temei cu una personalizata

Dar daca vreti sa va puneti de exemplu o tema de Craciun, de Iarna, de Paste, de Valentines Day, Haloween, Primavara sau mai stiu eu ce perioada a anului…

Atunci veti avea nevoie de un asa numit “lansator”. Acesta este un program, care face ca interfata telefonului sa arate altfel. Va recomand Go Launcher. Va duceti in Google Play, cautati acest launcher si il instalati. Acest Launcher vine impreuna cu mai multe teme. Dar daca nu este nici una care sa va placa, va duceti din nou in Google Play, si cautati teme. De exemplu Winter Themes, si instalati. Foarte important de stiut, ca daca incercati sa instalati aceste teme, fara a va instala mai intai Go Launcher, nu va va functiona. Unele teme va vor spune chiar ca va trebui sa instalati aceasta aplicatie, si va va trimite direct pe pagina de download din google play.

tema de iarna android

Dupa ce am instalat aceasta tema, nu am tinut-o mult timp deoarece  telefonul mergea mai greu si se incalzea. Ba chiar imi facea sa imi apara reclame pe telefon. Personal, nu va recomand instalarea altor teme. Nimeni nu ar face o tema gratis, daca nu ar avea ceva de castigat din instalarea acestora.

Share.

About Author

Leave A Reply

%d bloggers like this: