Cum se retrag banii de pe Netu.Tv

8

Cum se retrag banii de pe Netu.Tv

Asta am cautat si eu pe google astazi. Am facut 50 de dolari pe Netu.Tv, si vroiam sa ii retrag. Suma minima de retras de pe Netu.tv este de 50 de dolari, asa ca acum ca am ajuns la aceasta suma, am dorit sa o retrag.

Cum scoti banii de pe netu.tv?

Am cautat un pic pe site si chiar nu gaseam optiunea de a scoate banii. De a lua banii de acolo si de ai baga la mine in cont, sau pe paypal. Site-ul este mai greu de inteles pentru ca este in limba rusa, dar chiar si  tradus cu google translate, nu am reusit sa gasesc aceasta optiune, dar pana la urma am gasit-o.

Deci Netu.tv te plateste automat odata ce ai ajuns la suma de min 50 de dolari. Plata se face automat daca ai salvat o optiune. O modalitate de plata. Ei bine, eu nu completasesm aceasta optiune, si nici nu gaseam unde sa o completez. De aceea, am facut acest articol, ca daca mai este cineva in aceasta situatie sa poata vedea acest video cum sa iti scoti banii de pe netu.tv. Netu.Tv  face plata o data pe saptamana. De  obicei lunea sau martea. Mai jos veti putea vedea un video inc are arata cum sa va salvati optiunea prin care doriti sa primiti banii.

Share.

About Author

8 Comments

  • Chiar saptamana asta am incercat sa urc o subtitrare la un film, si nu mergea… M-am gandit ca era de vina subtitrarea.. Era SubRip… Srt.. si nu a mers. Voi arunca si eu un ochi si voi reveni cu o parere

  • Salut! Plateste cand dupa ce depaseste suma de 50$. In saptamana care ii faci, ii achita. Au fost ceva intarzieri in ultimul timp.. la mine au intarziat o saptamana, iar la un prieten vreo 3 saptamani. Dar erau nsite probleme cu platile atunci.
   Eu am incasat vreo 250 de dolari pana acum de acolo. Le poti trimite si un mail sa ii intrebi.
   Iti recomand sa incerci si videomega. Ce site ai?

 1. Pingback: Cum sa faci bani cu site de filme • CumSe.Net

Leave A Reply

%d bloggers like this: