Cum se instaleaza yahoo messenger pe windows 10

2

eroare instalare yahoo messengerPrimesc eroare cand doresc sa instalez yahoo messeger pe un laptop cu Windows 10. Eroarea este urmatoarea: “Yahoo Messenger is unable to dowload needed files for instalation. Please check firewall setings and retry instalation“.

In primul rand te gandesti ca firewall-ul de la windows iti blocheaza accesul la yahoo pentru a downloada fisieele necesare. Nu este adevarat. Nu trebuie sa umblati la setarile firewall. Aceasta eroare o vor intampina toti cei care vor sa instaleze messengerul pentru Yahoo. Acest lucru se datoreaza faptului ca pagina oficiala de la yahoo, de unde trebuiau descarcate fisierele nu mai exista. Yahoo nu mai promoveaza messengerul decat online. Acesta se poate folosi online intr-un browser la adresa https://messenger.yahoo.com/.

Pentru a putea folosi programul ca si software pe calculator va trebui sa descarcati alta versiune. Multe siteuri precum Go4it  sau Softpedia, va ofera aceasi varianta care nu se mai poate descarca.

Mai jos voi pune un video cu un tutorial, cum sa descarcati si sa instalati yahoo messenger dupa 2015. Tot mai jos veti gasi un link de download yahoo messenger care sa functioneze, fara sa intampinati aceasta eroare.

Download

Share.

About Author

2 Comments

Leave A Reply

%d bloggers like this: