Cum se face o adresa de mail

5

Ai descoperit internetul mai recent, si ti-ai dat seama ca ai nevoie de o adresa de mail.

Ce este o adresa de mail? Termenul corect este E-mail, “e”-ul provenind de la electronic. Deci mailul este o posta electronica. Locul unde poti primi, sau de unde poti trimite “scrisori electronice”.

De ce trebuie sa stii sa iti faci o adresa de email? Adresele de mail sunt folosite la crearea unor conturi. Spre marea mea surpriza, inca mai exista persoane care atunci cand vad ca pe un anume site li se cere sa isi faca cont, acestea ies de acolo crezand ca le cere bani. Este vorba despre crearea unui cont de utilizator, adica sa te inregistrezi pe acel site. Si pentru a te nregistra pe un site, ai nevoie de o adresa de mail. De obicei, dupa inregistrarea unui cont, vei primi pe adresa de mail un link, sau un cod, pentru a confirma ca adresa de mail este a ta, iar in felul acesta, iti activezi contul respectiv.

Exista mai multe site-uri unde se  pot face adrese de mail. Cele mai cunostute fiin Yahoo, Gmail, Aol…

Eu o recomand pe cea de la Gmail pentru ca are cele mai multe beneficii. Vezi in articolul asta care sunt benefiiciile, si cum sa iti faci un cont Google: Cum se face un cont google

Creare unui mail nu costa nimic. Mailurile sunt gratuite. Si tu (la fel ca mine), stii ca nimic nu e gratis in viata asta.

Adresele de mail nu sunt taxate, deoarece aceste firme castiga de pe urma reclamelor care apar pe site-ul lor cu mail.

Mai jos voi pune un video in care voi arata cum se face o adresa de mail pe Yahoo. Dupa crearea unei adrese de mail, vei avea un Username si o Parola. Cu datele de pe aceasta adresa de mail, te poti loga (poti intra) si pe Yahoo Messenger.

 

Share.

About Author

5 Comments

  1. Pute?i proteja Contul Google ?i achizi?iile de pe Google Play adaugand op?iuni de recuperare a contului, cum ar fi o adresa de e-mail de rezerva sau un numar de telefon. 

Leave A Reply

%d bloggers like this: