Cum se demonteaza fata de usa la golf 5

0

Demontare fata usa la Golf V- Diy

Cum se demonteaza fata de usa interioara la Golf V?
Demontarea fetei de usi interioare la golf 5 este necesara atunci cand dorim sa inlocuim oglinda exterioara, sa pentru ca avem alta treaba acolo. De altfel, daca dorim sa onlocuim geam, motoras geam, calculator portiera, macara etc, se va demonta fata de usa exterioara, adica panoul de tabla. Acesct lucru il puteti afla cum se face, in articolul urmator: Demontare panou usa golf V.
In primul rand, va trebui sa scoatem plasticul cu butoanele de actionare a geamurilor si al oglinzii. Acest lucru se face prin declipsarea lui in sus, incepand din partea din spate, intocmai cum se poate vedea si in imaginea de mai jos.demontare-butoane-usa-golf-5
Acest lucru este necesar deoarece dupa demontarea lui vom ajunge la cele doua suruburi care tin fata de portiera. Suruburile se desfac cu un torx T30.
De asemenea va mai trebui sa desfacem inca 4 surubele cu torx T20. Unul este in lateralul fetei de portiere in partea din fata, aproape de oglinda, iar celelalte 3 sunt in partea inferioara e fetei de portiera.
suruburi-fata-portiera-golf-5
Dupa asta fa trebui sa declipsam fata de portiera, de pe portiera. Aceasta mai este prinsa in apriximativ 3-4 clipsuri pe partea stanga si 3 pe partea dreapta. dupa care scoatem sufa de la manerul de incuietoare. Daca ne raman clipsuri pe portiera, le vom scoate si le vom pune inapoi pe fata de portiera. Clipsurile rupte trebuiesc inlocuite, altfel, se vor auzi greierasi in portiera.
Dupa declipsare si scoaterea sufei, ridicam fata de portiera in sus, si scoatem mufa de la instalatia electrica, precum se poate vedea si in poza de mai jos.
sufa maner deschidere portiera golf 5

Share.

About Author

Leave A Reply

%d bloggers like this: