Cum se da fake, se intercaleaza, si atacuri in aceiasi secunda pe Travian

0

Cum se dau fake cu 4 valuri sa ajunga in aceiasi secunda

Indiferent ca dorim sa dam atac real sau fake,  foarte important e sa ajunga toate valurile in aceiasi secunda. Mai ales in cazul unui atac real. Daca valurile sunt decalate, sunt sanse foarte mari ca aparatorul sa intercaleze si sa ramanem fara trupe.

De exemplu trimitem 4 valuri. In primul val punem cleanul. Adica aproape toate trupele, ca sa fim siguri ca va curata satul de trupele defensive, ca sa  poata trece si urmatoarele valuri. In urmatoarele valuri, vom pune doar cateva trupe si cateva catapulte. Depinde de nivelul jocului si de nivelul d eimbunatatire la catapulte. Dupa aparitia artefactelor, se pun cam 300-500 trupe si 150-200 catapulte.

Cum se intercaleaza pe Travian

cum se intercaleaza pe travian

Daca primul atac, cleanul, ajunge de exemplu in secunda 10 si valurile in secunda 11, este foarte posibil ca aparatorul sa intercaleze. Adica sa bage trupele de aparare, sa ajunga in sat dupa primul atac, cleanul, care are trupe multe, si inaintea valurilor care au trupe putine. Astfel, daca el ar avea 2000 de trupe defensive in sat, in momentul ataculuii, acestea ar fi ucise in primul atac si valurile ar continua, catapultandu-i satul. Asa el va trimite intariri de pe alt sat care sa ajunga in satul atacat dupa primul atac, oprind astfel restul valurilor. Daca nu are trupe pe alt sat, va trimite trupele de pe acel sat pe altul, apoi le va retrage, in asa fel incat sa ajunga in sat imediat dupa primul atac.

Cum e posibil ca trupele sa ajunga intre primul si al doilea atac, daca primul atac e de exemplu in secunda 10 si al doilea in secunda 11. Trebuie stiut, ca pe travian, daca in sat intra trupe in aceasi secunda, primele care vor intra sunt cele care au fost trimise primele. Sa spunem ca ai 2 atacuri fix la ora 14:15:10. De la doi jucatori diferiti. Unul a initiat atacul la ora 7 si unul a initiat atacul la ora 8.  Desi atacurile sunt in aceiasi secunda, primul atac va intra cel care a trimis atacul mai devreme, respectiv cel de la ora 7.

In cazul in care se intercaleaza, daca se junge in aceiasi secunda cu atacul, intotdeauna, atacul va intra primul, pentru ca el este cel care a trimis primul trupele. Tu le trimiti dupa, pentru ca vezi ca esti atacat.

Intercalarea conteaza cel mai mult de viteza de internet si de timpul de gandire a calculatorului. Astfel daca primul atac ajunge la ora XX:YY: 10 , iar valurile dupa o secunda, adica la ora XX:YY:11, noi va trebui sa intercalam, in asa fel incat trupele sa ajunga in secunda 10. Daca trupele vor ajunge in secunda 11, vor ajunge dupa atac. Ca sa ajuga in secunda 10, cum am zis, conteaza viteza de internet si calculatorul. Noi va trebui sa chemam trupele in sat sa ajunga fix in secunda 10. Calculam cat fac trupele pana pe sat, ca sa putem sa le trimitem sa spunem, cu un minut 2 inainte de atac. Vom selecta trupele care dorim sa le trimite/retragem, si asteptam sa dam confirm,  cand ne arata timpul din dreapta. Pentru a ajunge in secunda 10, va trebui sa dam confirm cand vedem ca trupele ar ajunge in sat in sec 9. Deci cand vedem secunda 9 dam click. Asa, ele vor ajunge in secunda 10. Deci in aceiasi secunda cu atacatorul, dar va intra dupa el, pentru ca el a trimis primul.

Cum se dau valurile pe travia in aceiasi secunda cel mai simplu

Exista si varianta ma complexa, care trebuie sa deschizi in mozila mai multe ferestre si s ale dai click la toate. Dar conteaza foarte mult rapiditatea ta, si uneori nu reusesti sa le trimiti pe toate in aceiasi secunda. Asa ca eu folosesc mozila impreuna cu un script. Este legal acest script? Nu te baneaza daca il folosesti? Nu. Pentru ca acest script il folosesti doar cand dai atacurile la secunda. In rest, il tii inactiv, asa ca nu te poate depista, decat daca te verifica, chiar atunci cand trimiti atacurile. Inainte sa instalati acest script in mozila, va trebui sa instalati extensia greasemonkey. Dupa ce ati instalat aceasta extensie, veti instala si suplimentul Travian Wave Builder 0.5. Acesta va face singur toata treaba, cum vedeti in video-ul d emai jos, voi, trebuind doar sa selectati trupele

Share.

About Author

Leave A Reply

%d bloggers like this: